Tampuuri: markkinoiden kattavin ohjelmisto kiinteistön­hallintaan

Tampuuri on ohjelmistoyritys Visma Tampuurin tarjoama kiinteistönhallintaohjelmisto. Tampuurin tekee mielenkiintoiseksi sen lukuisat tuotemoduulit ja monitasoinen kumppanuusohjelma, joka mahdollistaa integraatiot Tampuurin ja muiden alan parhaiden palveluiden välillä. Nämä ominaisuudet ovat tehneet Tampuurista myös Suomen käytetyimmän kiinteistöalan alustan.

Tampuurilla hallinnoidaan reilua 100 000 kiinteistöä, ja Tampuurilla hallinnoitavissa asunnoissa asuu yli miljoona suomalaista. Jos lasketaan mukaan vielä ihmiset, jotka työskentelevät tai harrastavat tällaisissa kiinteistöissä, luku nousee yli kahden miljoonan.

Tampuurin hyödyt

Tampuuri on markkinoiden kattavin ohjelmisto kiinteistönhallintaan. Tampuurista löytyy tarvittavat toiminnallisuudet niin asukasvalintaan ja vuokraukseen, asumisen verkkopalveluiden ylläpitämiseen, hallinnolliseen isännöintiin kuin kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoonkin. Tarjolla on myös kiinteistöalalle räätälöity taloushallinnon ohjelmisto sekä kattavat työkalut viestintään ja raportointiin. Visma Tampuurin asiakkailla on hyödynnettävissään myös kattavat koulutukset ja laadukas tuki Tampuurin käyttöön.

Visma Tampuurin kumppanuusohjelma laajentaa Tampuurin toiminnallisuuksia entisestään, kun myös kumppaneiden palvelut ja tuotteet tuodaan helposti Tampuuri-käyttäjien ulottuville. Vastaavasti kumppaneilla on mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaansa Visma Tampuurin kautta. Näin Visma Tampuuri tarjoaa lisäarvoa lukuisille alan toimijoille.

Tampuurista on konkreettista hyötyä myös loppuasiakkaille eli taloyhtiöiden asukkaille ja hallituksille. Hallituksen jäsenet voivat esimerkiksi tallentaa ja jakaa kokousten pöytäkirjoja Tampuurissa ja myös kiinteistön ajantasaiset remontti- ja kulutustiedot ovat helposti löydettävissä Tampuurista. Asukkaat voivat puolestaan hoitaa kaiken asumiseensa liittyvän Tampuurissa, niin vikailmoitusten tekemisestä saldo- ja maksutietojen seurantaan.

Tampuuri + Safetum pähkinän­kuoressa

Koska Tampuuri on kehitetty siten, että asiakas voi koota tarjolla olevista Tampuuri-moduuleista ja kumppanituotteista tarvitsemansa kokonaisuuden, myös Safetumin paloturvallisuusdata ja pelastussuunnitelma on helppo yhdistää siihen. Kumppanuuden ansiosta asiakkaidemme on helppo esimerkiksi hallinnoida paloturvallisuuslaitteiden huoltoraportteja ja puuttua havaittuihin tulipaloriskeihin.

Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi teemme yhteistyötä Visman kanssa. Tampuuri on kiinteistöhallintajärjestelmien markkinajohtaja ja yhteistyön avulla Safetumin palvelut voi ottaa helposti käyttöönsä osana Tampuuri järjestelmää. Yhteistyöllä varmistamme kotien ja kiinteistöjen paloturvallisuuden ja pelastussuunnitelman ylläpidon.

Vieraile Tampuurin sivulla

Taloyhtiön hallitus­päättäjä – olemme tukenasi

Safetumin ammattilaiset ovat taloyhtiöiden hallitus­päättäjien tukena kaikissa palo­turvallisuuteen liittyvissä tilanteissa. Tilaamalla maksuttoman taloyhtiön turvallisuus­infon pysyt ajan tasalla velvoitteista ja voit kantaa vastuusi vähemmin huolin.
Ota yhteyttä