Safetum ja Osuria yhteistyöhön

Osuria

Osuria tarjoaa jo yli sadalle isännöintitoimistolle sähköisen asiointikanavan. Se kattaa 8000 taloyhtiötä ja 500 000 käyttäjää. Kyseessä on siis Suomen mittakaavassa todella laajalle levinnyt alusta.

Osurian suosiota selittää sen modulaarisuus ja räätälöinti asiakkaan tarpeisiin, koska nykyään isännöintitoimiston kaltaiset yritykset joutuvat käsittelemään tietoa kymmenistä eri lähteistä. On siis todella tärkeää, että portaaliin voidaan yhdistää monenlaista dataa lukuisista tietolähteistä, kuten Safetumin paloturvallisuustiedot ja pelastussuunnitelma. Näin isännöintitoimisto saa kaiken heille tärkeän tiedon yhteen palveluun juuri heille sopivassa muodossa.

Mitä hyötyä isännöinti­portaalista on?

Isännöintiportaalit ovat yleistyneet viime vuosina kovaa vauhtia ja syystäkin. Sen lisäksi, että ne yhdistävät useita järjestelmiä ja dokumentteja yhteen paikkaan, niin ne tarjoavat myös uusia palveluita. Isännöintitoimistot saavat käyttöönsä digisihteerin, joka hoitaa asiointikanavan hallinnoinnin ja näin aikaa jää enemmän asiakkaiden palveluun sekä akuutteille asioille.

Asiointikanavat ovat luonnollisesti myös asiakkaita eli taloyhtiöitä, niiden hallituksia ja asukkaita varten. Ne toimivat viestintäkanavana ja hallintojärjestelmänä. Asukkaat voivat myös hoitaa asioinnin isännöintitoimistonsa kanssa milloin ja missä vain haluavat, joka luo lisäarvoa helpottamalla arkisia asioita.

Osuria + Safetum yhteistyö pähkinän­kuoressa

Safetum aloitti yhteistyön Osurian kanssa, koska se on suosittu isännöitsijöiden keskuudessa sekä sen modulaarisen luonteen vuoksi. Ne kummatkin ovat todella tärkeitä asioita meille, kun valitsemme yhteistyökumppaneita. Näin varmistamme, että Safetumin riskihavainnot ja pelastussuunnitelmat saadaan helposti mahdollisimman monen isännöitsijän ja taloyhtiön käyttöön. Osurian modulaarisuuden vuoksi Safetumin integrointi portaaliin onnistuu mutkattomasti, koska heillä on paljon aikaisempaa kokemusta tiedon yhdistämisestä useasta eri tietolähteestä.

Yhdistettynä Osuria ja Safetum tarjoavat isännöitsijöiden lisäksi myös taloyhtiöiden hallituksille ja asukkaille kanavan, jonka avulla suorittaa oma osansa paloturvallisuudesta ja tutustua pelastussuunnitelmaan. Koska Osuria tarjoaa asiakkailleen verkkoalustan lisäksi räätälöidyn mobiilisovelluksen, niin myös taloyhtiöiden vastuuhenkilöt ja tavallisetkin asukkaat käyttävät sitä aktiivisesti. Se osaltaan varmistaa, että isännöitsijät voivat viestiä tärkeistä paloturvallisuuden osa-alueista tehokkaasti.

Vieraile Osurian verkkosivulla

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista