Safetum kattokuvitus matala

Safetumista

Olemme kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alan johtava toimija. Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta.
Etäkoulutus

Vuonna 2012 perustettu Safetum on paloturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Jo yli 12 000 kiinteistöä Suomessa on luottanut meille palo- ja pelastusturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Asiantuntijoidemme tehtävä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuusriskit ja varmistaa lakisääteisten vaatimuksien noudattaminen. Riskitarkastukseen perustuva ennakointi on toimintamme keskiössä, ja ehdoton vahvuutemme on paitsi alan kokeneimmat ammattilaiset myös moderneimmat työvälineet.

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on yhteistyötä. Luotettavan kumppanin kanssa vältyt vahingoilta.

Teemu Kajava

Toimitusjohtaja

Miksi Safetum?

Paloturvallisuus on paitsi jokaisen oikeus myös yhteinen velvollisuus. Lakisääteinen vastuu turvallisuudesta on siis aina jonkun harteilla; taloyhtiön hallituksen, kiinteistön omistajan, yrittäjän tai esimerkiksi toimitusjohtajan. Paloturvallisuudesta huolehtimisen ei tarvitse kuitenkaan olla monimutkaista tai raskasta. Tarjoamme käyttöösi alan johtavan osaamisen, digitaaliset palvelut ja jatkuvan turvallisuuden seurannan.
Pyydä tarjous

Soita ja kartoitetaan tilanne 029 170 1100

Faktoja Safetumista

12 000
turvattua kiinteistöä valtakunnallisesti Hangosta Enontekiöön
100 000
havaittua riskiä
4000
riskitarkastusta vuodessa
30
paloturvallisuuden ammattilaista

Aidon turvallisuuden takana on ihminen

Digitaalinen lomake tai tekninen ratkaisu ei riitä varmistamaan paloturvallisuutta. Siksi Safetumilla pelastussuunnitelmasta vastaa aina kokenut paloturvallisuuden asiantuntija.
Kaikki lähtee kohdekäynnillä tapahtuvasta riskitarkastuksesta, jossa asiantuntija mittaa kiinteistön turvallisuuden tason eli turvallisuusindeksin ja arvio paloturvallisuusriskit. Pelastussuunnitelma laaditaan ammattilaisen toimesta verkkopalveluun, ja apu on saatavilla myös turvallisuuden kehitysohjelmien, turvallisuusviestinnän sekä käytännön korjaustoimenpiteiden muodossa.

Asiakkaamme kertovat

Lataa pelastusturvallisuuden vuositilastoja