Safetum työnantajana

Etäkoulutus
Etäkoulutus

Olemme Safetum. Kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alamme johtava toimija. Turvaamme palvelumme avulla kodeissa ja työpaikoilla päivittäin satojen tuhansien ihmisten paloturvallisuuden. Jo yli 13 000 kiinteistöä on luottanut meille paloturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kasvamme vahvasti ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Meitä on jo lähes kolmisenkymmentä asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoomme.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Safetumilla, mutta tarjolla ei ole juuri nyt sopivaa työpaikkaa? Voit jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miksi juuri Sinä olisit hyvä lisä tiimiimme. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@safetum.fi otsikolla ”Avoin hakemus”.

Avoimet työpaikat

Piirtäjä

Etsimme asiantuntijatiimiimme järjestelmällistä ja rutiineja pelkäämätöntä PIIRTÄJÄÄ.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat rakennusten turvapiirrosten, tonttiopastaulujen sekä markkinointikuvien laadinta pohjakuvien ja asemapiirrosten pohjalta. Työtä tehdään sekä AutoCadilla että Photoshopilla.

Annamme tehtäväkohtaisen perehdytyksen, minkä lisäksi edellytämme sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä tai sellaista pohjakoulutusta, joka antaa hyvät valmiudet osata työ heti. Sinulla on siis jo kertynyt muutamat piirrokset takataskuun ja osaat tulkita rakennusten pohjakuvia sujuvasti.

Työstä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen ulosanti, asiakaspalveluasennetta unohtamatta.

Työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot. Helsingin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Etsimme henkilöä, jolla on:

 • AutoCAD-piirto-ohjelman käyttökokemusta

 • PhotoShopin käyttökokemusta

 • Kyky tulkita kiinteistöjen pohjakuvia

 • Positiivinen ja aikaansaava asenne

 • Halu kehittää omaa osaamistaan

 • Ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote

Miksi Safetum?

 • Pääset osaksi kokenutta mutta nuorekasta ja energistä tiimiämme.

 • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme.

 • Meillä viihdytään pitkään! Panostamme aktiivisesti työntekijöiden jaksamiseen ja työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 15.4.2021 osoitteeseen rekry@safetum.fi. Lisää viestin aihekenttään otsikoksi "Piirtäjä, Helsinki". Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa voidaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! Lisätietoja voit tiedustella Minna Rintoolta 044 700 3855.

Piirtäjä

Haku 15.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@safetum.fi
Lisätietoja:
Minna Rintoo

Avoin hakemus, turvallisuusasiantuntija

Olemme Safetum. Kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alamme johtava toimija. Turvaamme palvelumme avulla kodeissa ja työpaikoilla päivittäin satojen tuhansien ihmisten paloturvallisuuden. Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta ja haemme jatkuvasti uusia turvallisuusasiantuntijoita joukkoomme Helsingin toimipisteeseen.

Olet sitten opinnoistasi vastavalmistunut, opintojaan juuri päättävä tai kokeneempi alan konkari, paloturvallisuuden asiantuntijana tuotat Safetumilla palvelua, joka suojaa kiinteistöjä sekä voi pelastaa ihmishenkiä.

Asiantuntijamme havaitsevat vuosittain lähes 100 000 paloturvallisuusriskiä, jotka voivat aiheuttaa tai levittää palon vahinkoja. Asiantuntijatiimin tehtävänä on havaita nämä riskit ja korjata niitä kuntoon yhdessä asiakkaidemme kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa pelastussuunnitelmien laadintaa sekä riskitarkastusten suorittamista sekä mahdollisesti muita paloturvallisuuden konsultaatioita. Omasta kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen tehtäväkenttään voi kuulua myös turvallisuuskoulutusten pitämistä sekä palo-osastoinnin korjaustoimet ja alkusammutuskaluston tarkastustoimet.

Annamme kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen, minkä lisäksi edellytämme turvallisuusalan koulutusta tai työkokemusta vastaavista paloturvallisuuden tehtävistä.

Työstä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen ulosanti, asiakaspalveluasennetta unohtamatta. Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla oma auto, henkilöauton ajokortti sekä matkustusvalmius ympäri Suomen.

Etsimme siis henkilöitä, joilla on:

 • Turvallisuusalan tutkinto tai muu soveltuva koulutus

 • Ymmärrys kiinteistön paloturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä

 • Positiivinen ja aikaansaava asenne

 • Halu kehittää omaa osaamistaan

 • Ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote

 • Matkustusvalmius

Miksi Safetum?

 • Pääset osaksi kokenutta mutta nuorekasta ja energistä tiimiämme.

 • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme.

 • Meillä viihdytään pitkään! Panostamme aktiivisesti työntekijöiden jaksamiseen ja työhyvinvointiin.

Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta osoitteeseen rekry(a)safetum.fi . Kerro minkälaiset tehtävät kiinnostavat erityisesti ja miksi juuri Sinä sopisit asiantuntijatiimiimme. Lisää viestin aihekenttään otsikoksi ”Avoin hakemus, turvallisuusasiantuntija”.

Avoin hakemus, turvallisuusasiantuntija

Avoin haku. Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)safetum.fi
Lisätietoja:
Minna Rintoo

Avoin hakemus, myyntineuvottelija

Olemme Safetum. Kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alamme johtava toimija. Turvaamme palvelumme avulla kodeissa ja työpaikoilla päivittäin satojen tuhansien ihmisten paloturvallisuuden. Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta. Etsimme myyntitiimiimme alati lisää myynnin nälkäisiä ja tuloshakuisia myyntineuvottelijoita Helsingin toimipisteeseemme!

Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta. Paloturvallisuuden asiantuntija -ja digipalveluiden myyjänä myyt palveluamme joka suojaa kiinteistöjä sekä voi pelastaa ihmishenkiä. Myyntitiimimme huippumyyjien tuella voit yltää huipputuloksiin ja menestyä sekä edetä työurallasi! Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta alalta, tämä voi olla juuri se oikea askel urallasi eteenpäin!

Haluatko mukaan?

Turvaamme palvelumme avulla kodeissa ja työpaikoilla päivittäin satojen tuhansien ihmisten paloturvallisuuden. Havaitsemme tänä vuonna lähes 100 000 paloturvallisuusriskiä jotka voivat aiheuttaa tulipalon tai levittää palon vahinkoja. Meidän tehtävämme on havaita nämä riskit ja korjata niitä kuntoon yhdessä asiakkaidemme kanssa. Myyntityötä pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujemme avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. Työpäivät kuluvat pääasiassa asiakkaiden luona tapaamisissa ja videokokouksissa. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettuja ja kiinteästi hinnoiteltuja palveluja. Mitä etsimme?

 • Kilpailuhenkeä ja myyntiasennetta

 • Joukkuehenkisyyttä. Myyntitiimimme koostuu voittavista yksilöistä jotka yhdessä tekemälläluovat voittavan joukkueen

 • Kykyä nauttia asiakkaiden kanssa kommunikoinnista ja halua luoda sekä ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita

 • Tuloshakuisuutta, järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteistä työskentelytapaa

 • Emme vaadi sinulta aiempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme

 • Menestyvä kasvuyhtiö jossa vauhti ja kovat tavoitteet eivät lopu kesken

 • Pääset osaksi kokenutta mutta nuorekasta ja energistä voittajajoukkuettamme

 • Myyntitiimimme tuen ja kannustavan joukkuehengen

 • Kilpailukykyisen kiinteän palkan ja provisiopalkan ilman provisiokattoa

 • Kattava työterveyshuolto ja tapaturmavakuutukset

 • Sinulla on vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseesi ja työpäiviesi sisältöön

 • Modernit työvälineet ja toimipisteen Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien varrelta

 • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun

Kiinnostuitko? Hienoa! Tämä voi olla juuri se oikea askel työurallasi! Lähetä itsesi näköinen hakemus ja yhteenveto tähänastisesta työurasta sähköpostitse osoitteeseen: rekry (a) safetum.fi. Lisätietoja voit kysellä toimitusjohtajaltamme Teemu Kajavalta puhelimitse numerosta 0447257557 arkisin klo 15-16 välillä tai sähköpostitse teemu.kajava (a) safetum.fi

undefined

Avoin hakemus, myyntineuvottelija

Avoin haku. Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)safetum.fi
Lisätietoja:
Teemu Kajava