Safetum on Laurean avainkumppani

Safetum on nyt ammattikorkeakoulu Laurean yksi avainkumppaneista. Uudellamaalla toimivalla Laurealla on pitkä kokemus turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksesta.

Safetum on nyt ammattikorkeakoulu Laurean yksi avainkumppaneista. Uudellamaalla toimivalla Laurealla on pitkä kokemus turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksesta, ja Safetumilla työskenteleekin monta Laureasta valmistunutta turvallisuusasiantuntijaa. Yhteistyön aloittaminen Safetumin ja Laurean välillä onkin ollut siten luontevaa.

- Haluamme olla mukana edistämässä opiskelijoiden työllistymistä ja kertomassa näkemyksiämme alasta, Safetumin toimitusjohtaja Teemu Kajava kertoo.

Yhteistyön myötä Safetum on myös mukana kehittämässä turvallisuusalan koulutusta. Yhteistyö onkin päässyt jo vauhtiin muun muassa opinnäytetöiden ja työharjoitteluiden muodossa. Safetum on vieraillut esittelemässä yritystä Laureassa sekä osallistunut Laurean rekrytapahtumaan.

Lisäksi Safetum on päässyt mukaan Laurean turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksen työelämän ohjausryhmään, jonka tarkoituksena on pitää huolta siitä, että koulutus vastaa mahdollisimman hyvin työelämän tarpeisiin.

- Me Safetumilla olemme pienellä toimialallamme johtava toimija Suomessa ja toisaalta Laurea on koulutuspuolella johtava toimija. Työantajana haluammekin tuoda näkemystä toimialasta, jotta voimme osallistua Laureassa koulutuksen kehittämiseen, Kajava kuvailee.

Safetumin kumppanuudesta Laureassa vastaava aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju on myös innostunut alkaneesta yhteistyöstä:

- Paloturvallisuuden johtajavana toimijana uskomme Safetumin innostavan yhä useampaa opiskelijaa kiinnostumaan myös paloturvallisuuteen liittyvästä urasta. Safetum avaa opiskelijoille hienoja mahdollisuuksia kehittyä alan osaajiksi jo opiskeluaikana, toteaa Laurean aluepalvelupäällikkö Kiviharju.

Tilaa uutiskirjeemme ja
pysyt ajan tasalla!

Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa ajankohtaisimmat asiat paloturvallisuuteen ja väestönsuojeluun liittyen.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista