Paloturvallisuuden digitaalinen seuranta

Mobiililaite
Verkkopalvelu helpottamaan paloturvallisuuden seurantaa ja mittaamista

Vaara- ja vahinkotilanteiden ennakoimiseksi ja välttämiseksi on tärkeää, että paloturvallisuuden tilannetta seurataan pitkäjänteisesti. Pelastussuunnitelma ja riskien arviointi tulisikin päivittää säännöllisesti, ja muuttuneet tiedot kirjata suunnitelmaan viipymättä. Digitaaliset järjestelmät helpottavat tehtävien toimenpiteiden seurantaa ja raportointia sekä paloturvallisuuden mittaamista.

Safetumin verkkopalvelun avulla pystyt seuraamaan kiinteistösi paloturvallisuutta, turvallisuustasoa ja esimerkiksi käynnissä olevien korjaustoimenpiteiden etenemistä paikasta sekä ajasta riippumatta. Tehdyistä korjaustoimenpiteistä saapuu kuittaus mobiilipalveluun, ja sen kautta saatavilla olevat tilastot mahdollistavat uusien toimien saumattoman suunnittelun ja budjetoinnin. Lisäksi tiedot pysyvät verkkopalvelun avulla aina ajan tasalla.

Verkkopalvelussa pelastussuunnitelma on helposti luettavissa ja vastuuhenkilöiden päivitettävissä. Pelastussuunnitelman voi myös yhdistää verkkopalvelun avulla taloyhtiön asukasviestinnän kanaviin ja palveluihin. Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Visma Real Estaten, Tampuurin, Hausvisen, Huoneistotiedon ja Osurian kanssa.

Lisäksi digitaalinen palvelu taipuu kätevästi tiedonvälitykseen; sen kautta turvallisuustilastot ja asiantuntijamme ovat käytössäsi turvallisuusjohtamisen ja viestinnän tukena. Turvallisuusohjeiden ja pelastussuunnitelman viestiminen asukkaille ja kiinteistön käyttäjille on tehty helpoksi verkkopalvelumme avulla.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Kiinteistöpäättäjä – olemme tukenasi

Safetumin ammattilaiset ovat kiinteistöpäättäjien tukena kaikissa paloturvallisuuteen ja varautumiseen liittyvissä tilanteissa.
Ota yhteyttä