Safetum kattokuvitus matala

Palvelumme

Tarjoamme palveluratkaisut aina pelastussuunnitelman päivittämisestä paloturvallisuuslaitteiden vuosihuoltoon ja turvallisuuskoulutuksiin. Toimintamme keskiössä on kokemus, ammattitaito ja moderneimmat työvälineet. Voit valita palveluista tämänhetkiseen tilanteeseen parhaiten sopivan tai antaa pelastusturvallisuuden kokonaisvaltaisesti Safetumin asiantuntijoiden hoidettavaksi.
Kokonaispalvelun hinta alkaen 450 € / vuosi.
Autamme mielellämme kartoittamaan parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Pyydä tarjous

Soita ja kartoitetaan tilanne 029 170 1100

Pelastussuunnitelma

Icon Pelastussuunnitelma
Omaisuus- ja henkilövahinkojen välttämiseksi on äärimmäisen tärkeää, että onnettomuustilanteissa osataan toimia turvallisesti ja tehokkaasti.

Siksi on olemassa pelastussuunnitelma. Sen avulla ehkäistään asuin- tai toimitilakiinteistössä tapahtuvia vahinkoja ja vaaratilanteita.

Huolehdimme lakisääteisistä päivityksistä

Safetumilla pelastussuunnitelman laatii alan kokenut ammattilainen. Suunnitelma perustuu aina kiinteistön paloturvallisuusriskien tarkkaan arviointiin.

Verkkopalvelussa ajantasainen pelastussuunnitelma on kätevästi nähtävillä myös mobiilissa, ja huolehdimme automaattisesti sen lakisääteisestä päivittämisestä.

Turvallisuusviestintä helposti mobiililla

Pelastussuunnitelma on Safetumin mobiilipalvelusta mutkattomasti jaettavissa kiinteistön käyttäjille. Palvelun kautta onnistuu myös pelastussuunnitelman ja turvallisuusohjeiden ylläpito, muokkaus, tulostus ja jakelu.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Ota yhteyttä

Paloturvallisuuden riskitarkastus

Icon
Me Safetumilla arvioimme ja mittaamme kiinteistöjen paloturvallisuutta päivittäin. Paloturvallisuuden riskistarkastus on ainutlaatuinen arviointimenetelmä, jossa Safetumin asiantuntija mittaa 175 osa-aluetta kattavan kiinteistön turvallisuusindeksin.

Paloturvallisuuden digitaalinen seuranta

Icon
Vaara- ja vahinkotilanteiden ennakoimiseksi ja välttämiseksi on tärkeää, että paloturvallisuuden tilannetta myös seurataan pitkäjänteisesti.

Paloturvallisuuden vuosihuollot

Icon
Paloturvallisuuden ytimessä on pelastussuunnitelman päivittämisen lisäksi paloturvallisuuslaitteiden jatkuva huolto ja ylläpito. Tämä on lakisääteinen velvoite, josta paloturvallisuudesta vastaavan tahon tulee huolehtia.