12.9.2021

Holiday Club ja Safetum yhteistyöhön

Safetum ja Holiday Club ovat solmineet valtakunnallisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Safetumin vastuulle siirtyvät kaikki Holiday Clubin majoitus-ja hotellikohteiden paloturvallisuustoimenpiteet valtakunnallisesti. Safetumin tehtävä on suorittaa majoituskohteissa säännöllisesti riskitarkastukset, ylläpitää pelastussuunnitelmat, huoltaa paloturvallisuuslaitteistot sekä valvoa majoituskohteiden turvallisuusindeksin kehittymistä.

“Safetumin palvelun avulla saamme näköalan sekä tiedon mitä kiinteistöissämme tapahtuu. Paloturvallisuustekniikan ja paloriskien järjestelmällisellä seurannalla voimme sekä vähentää onnettomuuksia, että tehdä optimoituja hankintoja turvallisuuden osalta. Mitä et mittaa, et voi johtaa”, Pauli Puntala Holiday Clubista kuvailee yhteistyön sisältöä.

”Yhteistyömme on hyvä esimerkki käynnissä olevasta digitaalisesta murroksesta. Asiantuntijoidemme riskitarkastuksilla tuottama analyysi ja riskihavainnot jalostuvat verkkopalvelussamme asiakkaalle turvallisuutta edistäviksi suosituksiksi ja ohjeiksi. Tiedolla johtaminen arvailun sijaan on tapa jolla me voimme aidosti vähentää onnettomuuksia ja ehkäistä tulipaloja”, kertoo Safetumin toimitusjohtaja Teemu Kajava.

Lisää uutisia

Safetum turvaa selustasi

Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.
Lue lisää