Safetum Oy ostaa Tulipoijes Oy:n koko osakekannan

Safetum Oy vahvistaa osaamistaan ja palvelutarjontaa ostamalla Tulipoijes Oy:n koko osakekannan Suomessa. Yrityskauppa on astunut voimaan 26.4.2019. Tulipoijes Oy:n koko henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Safetum Oy:n palvelukseen.

Yritysoston myötä Safetum vahvistaa asemaansa ja osaamistaan Suomessa kiinteistöjen pelastusturvallisuuden palveluntarjoajana. Digiohjattu palvelukonsepti yhdistettynä laajaan asiantuntijapalvelukokonaisuuteen tuo asiakkaalle yhdellä palvelusopimuksella kiinteistön pelastusturvallisuuden kokonaispalvelun. Yrityskaupan myötä Safetum vahvistaa asemaansa myös Ylivieskan alueella ja Pohjois-Pohjanmaalla. Kokonaispalvelut ovat käytössä valtakunnallisesti.

Tulipoijes Oy on erikoistunut alkusammutuskaluston huolto- ja tarkastustoimintaan, turvallisuuskoulutuksiin, palokatkoasennuksiin ja väestönsuojien tarkastuksiin. Tulipoijes Oy:n palvelukonsepti tullaan muuntamaan Safetumin brändin alle. Palvelukonseptia tullaan tarjoamaan asiakkaille kokonaispalveluna yhdessä muiden Safetumin asiantuntijapalveluiden kanssa. Tulipojes Oy:n Ylivieskan toimipiste säilyy muuttuen Safetum Oy:n Pohjois-Pohjanmaan toimipisteeksi.

”Mittaamme, seuraamme ja suoritamme turvallisuutta ylläpitäviä toimenpiteitä jo yli 7000 kiinteistössä Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä suurempaa lisäarvoa palvelumme avulla. Yrityskaupan myötä asiakkaamme saavat yhdeltä kumppanilta kokonaisvaltaisen turvallisuuden ylläpidon ja seurannan sekä kaikki huolto- ja korjaustoimet. Haluamme hoitaa turvallisuutta vahinkojen sijaan.”, Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin kommentoi yrityskauppaa.

undefined

Tulipoijes Oy on vuonna 2002 perustettu, Pohjois-Pohjanmaalla toimiva yritys. Yrityksen asiakkaina on asunto-osakeyhtiöitä, toimisto- ja liikekiinteistöjä sekä hoiva- ja teollisuuskiinteistöjä ja yrityksiä. Tulipoijes Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Miika Koskelan mukaan molemmilla yrityksillä on omat vahvat palvelusektorinsa, joiden yhdistäminen tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen ja ennaltaehkäisevän palvelukokonaisuuden. ”Yhdessä ja yhdellä palvelukokonaisuudella voimme palvella asiakkaita valtakunnallisesti Suomessa”, Miika Koskela kommentoi.

Lisätiedot:

Tuomas Jurvelin

Toimitusjohtaja

Safetum Oy

Puhelin 041 467 5401  

Safetum Oy on perustettu vuonna 2012 ja työllistää nykyisin jo lähes 30 pelastus- ja työturvallisuuden asiantuntijaa. Yritys toimii Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Digitaaliset ja asiantuntijapalvelut käsittävällä kokonaispalvelulla tuodaan yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuus helposti mitattavaan ja seurattavaan muotoon. Palvelun avulla hoidetaan yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Tilaa uutiskirjeemme ja
pysyt ajan tasalla!

Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa ajankohtaisimmat asiat paloturvallisuuteen ja väestönsuojeluun liittyen.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista