Safetumin organisaatio uudistuu

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme yhä kokonaisvaltaisemmat ja vahvemmat pelastusturvallisuuden palvelut. Haluamme varmistaa sen, että tarjoamamme asiakaskokemus on huippuluokkaa ja siksi uudistamme yhtiömme johtoryhmää 24.10.2019 alkaen.

Olemme viimeisten vuosien aikana keskittyneet rakentamaan yhä tehokkaampia palveluita, joiden avulla voisimme hoitaa paremmin kiinteistöjen pelastusturvallisuutta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yhä kokonaisvaltaisemmat ja vahvemmat pelastusturvallisuuden palvelut.

Haluamme varmistaa sen, että tarjoamamme asiakaskokemus on huippuluokkaa ja siksi uudistamme yhtiömme johtoryhmää 24.10.2019 alkaen.

Operatiivinen johtajamme Teemu Kajava nimitetään yhtiömme toimitusjohtajaksi. Myynnistä vastaavana palvelujohtajana jatkaa Esa Piiroinen ja talousjohtajana Mika Jurvelin. Johtoryhmän uusiksi jäseniksi kutsutaan palvelupäälliköt Minna Rintoo, Joel Lukka ja Miko Kortesalo.

”Safetum ja kulttuurimme ovat vahvasti sydämessäni ja otan toimitusjohtajan tehtävän vastaan intohimolla ja nöyryydellä. Tulen tekemään innolla työtä asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyksen eteen. Kiitän omasta ja yhtiön puolesta väistyvää toimitusjohtajaa Tuomas Jurvelinia, joka on tehnyt Safetumilla hienon uran.”, tuore toimitusjohtaja Kajava kuvailee.

”Meillä on timanttinen tiimi ja olemme kovassa vauhdissa. Päätöksenteon laajentaminen ja uusien avainhenkilöiden vastuuttaminen ovat keskeisin menestyksemme avain. Tulemme kehittymään yhä vahvemmin ja nopeammin sekä rakentamaan yhä selkeämmät palvelut asiakkaillemme. Palvelut, joiden avulla asiakkaamme voivat yhä paremmin hoitaa pelastusturvallisuutta kiinteistöissään.”, Kajava kertoo.

"Safetumin pääomistajana uskomme siihen, että menestyvän liiketoiminnan perustana on motivoituneet ja innostuneet ihmiset. Tehdyillä muutoksilla haluamme luoda Safetumille parhaimmat edellytykset kasvaa sekä yrityksenä – että myös hyvistä ja osaavista henkilöistä koostuvana yhteisönä.", sanoo Ben Wrede, hallituksen puheenjohtaja.

Lisätiedot

Teemu Kajava, Toimitusjohtaja, p. +358 44 725 7557

Ben Wrede, Hallituksen puheenjohtaja,  ben.wrede@saaripartners.fi

Tilaa uutiskirjeemme ja
pysyt ajan tasalla!

Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa ajankohtaisimmat asiat paloturvallisuuteen ja väestönsuojeluun liittyen.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista