Tietoaika ja Safetum yhteistyöhön

Safetum Oy ja Tietoaika Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kaikille  huoneistotieto.fi -palvelua käyttäville taloyhtiöille suoran linkityksen palvelusta Safetumin paloturvallisuuden riskihavaintoihin, pelastussuunnitelmiin ja paloteknisten laitteiden huoltoihin.

"Olemme isännöitsijän arkea helpottamassa ja taloyhtiöiden paloturvallisuutta edistämässä, yhteistyössä. Isännöintiala digitalisoituu nyt nopeammin kuin koskaan aiemmin, muutosvauhti on huikeata ja me olemme tässä rintamassa yhdessä Tietoajan kanssa eturintamassa”.  kuvailee Teemu Kajava, Safetumin toimitusjohtaja yhteistyön aloitusta.

”Safetumin edistykselliset paloturvallisuuspalvelut tuovat jälleen arvokkaan lisän huoneistotieto.fi -alustalle. Palvelun kautta taloyhtiöiden asukkaat, osakkaat ja hallituksen jäsenet pystyvät muun muassa mobiilisovelluksen tai selaimen kautta hoitamaan omat asumisen asiat ajasta ja paikasta riippumatta. Huoneistotieto.fi kulkee kehityksen kärjessä. Teemun ja joukkojensa edistykselliset palvelut sopivat enemmän kuin erinomaisesti tarjoamaamme kokonaisuuteen.”, toteaa Tietoaika Oy:n toimitusjohtaja Jussi Taulu.

Huoneistotieto.fi -palvelu on osa Domus-isännöintijärjestelmää, jonka piirissä on n. kolmannes suomalaisista taloyhtiöistä. Huoneistotieto.fi:n kautta hoituvat viestintä ja sähköiset allekirjoitukset, lisäksi taloyhtiön dokumentit ovat palvelussa aina saatavilla. Taloyhtiöiden hallituksille taloudenpito on porautuvien kirjanpitoraporttien ja kassanäkymien ansiosta täysin läpinäkyvää.  Huoneistotieto.fi -palvelun kautta voi myös kirjautua etäkokouksiin ja äänestää vaikka oman puhelimen avulla paikasta riippumatta.

Huoneistotieto.fi  + Safetum pähkinänkuoressa

Huoneistotieto.fi -palvelu on linkitetty Safetumin verkkopalveluun ja siten asukkaat, osakkaat, hallitus ja isännöitsijä näkevät kaikki paloturvallisuuden riskihavainnot, pelastussuunnitelmat, turvallisuusindeksin ja palotekniset huoltoraportit suoraan huoneistotieto.fi:stä.  

Yhteistyö tehostaa paloturvallisuuden ylläpitoa ja lakisääteisten tehtävien hoitamista. Sen avulla isännöitsijät pystyvät kommunikoimaan taloyhtiöiden hallitusten ja asukkaiden kanssa tärkeistä paloturvallisuuden osa-alueista. Esimerkiksi päivitettyjen pelastussuunnitelmien saaminen asukkaiden tietoon ja saataville on helppoa ja nopeaa, koska kaikki osapuolet käyttävät samaa järjestelmää. Tällä tavoin  huoneistotieto.fi ja Safetum tukevat sekä täydentävät toisiaan. Lopputulemana isännöitsijän arki helpottuu ja taloyhtiöiden paloturvallisuus paranee.

undefined

Tilaa uutiskirjeemme ja
pysyt ajan tasalla!

Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa ajankohtaisimmat asiat paloturvallisuuteen ja väestönsuojeluun liittyen.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista