Turvakolmio ja Safetum yhteistyöhön

Turvakolmion ja Safetumin yhteistyösopimus mahdollistaa molempien yhtiöiden asiakkaille yhä laajemmat kiinteistöjen paloturvallisuutta edistävät ratkaisut. Nykyisellään kiinteistöjen paloturvallisuuden hoitaminen on pirstaloitunut ja kokonaiskuva ei ole kenenkään hallinnassa. Safetumin ja Turvakolmion yhteistyö ratkaisee tämän ongelman.

Yhteistyön avulla Turvakolmio pystyy tarjoamaan asiakkailleen paloturvallisuuden kokonaispalvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Turvakolmion teknisiin palveluihin on jatkossa linkitettävissä Safetumin asiantuntijapalvelut, eli pelastussuunnitelma- palvelut ja digitaalinen verkkopalvelu, jonka ansiosta pelastussuunnitelma ja turvallisuusohjeet ovat aina automaattisesti ajan tasalla ja luettavissa.

Safetumin asiakkaille yhteistyö tuo mukanaan yhä vahvemman osaamisen paloturvallisuuslaitteiden huoltoihin ja urakointiin. Mahdollistaen yhä suurempien ja monipuolisempien paloturvallisuuslaitteiden ylläpitohankkeiden toteutuksen.

“Asiakasyrityksen liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvienriskien minimoimisessa on paloturvallisuudella kriittinen rooli. Safetum-yhteistyö tuo Turvakolmion Claudo-palvelukokonaisuuteen merkittävän lisän, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa paloturvan kokonaisuutta kuukausilaskutteisesti riskikartoituksista huoltoon ja ylläpitoon. Turvakolmio on tukenasi turvallisuudessa”. Kertoo Pekka Usva, Turvakolmion toimitusjohtaja.

"Yhteistyössä on voimaa. Olemme yhdessä edistämässä kiinteistöjen paloturvallisuutta ja rakentamassa yhä toimivampia palveluita kiinteistöpäälliköille ja kiinteistöjä hallinnoiville tahoille. Turvakolmion osaaminen tuo meidän teknisiin huoltopalveluihin ja urakointiin vahvan osaamisen. Tästä kehitysaskeleesta on ilo kertoa asiakkaillemme”. Kuvaa Teemu Kajava, Safetumin toimitusjohtaja yhteistyötä.

Tiedustelut

Teemu Kajava, Toimitusjohtaja, Safetum Oy

Onko asuinalueesi paloturvallisuus kunnossa? Selvitä taloyhtiösi turvallisuusindeksi.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista