Kristoffer Randell, Tekninen turvallisuusasiantuntija

6.6.2023

Kristoffer Randell, Tekninen turvallisuusasiantuntija

Safetumin Uratarinoissa pääsemme tutustumaan paremmin safetumilaisiin ja heidän urapolkuihinsa. Pääset kuulemaan, millainen on tyypillinen työpäivä Safetumilla ja mikä safetumilaisten mielestä on parasta heidän työssään.

Työskenneltyään 11 vuotta kiinteistöhuollossa, Kristoffer Randell päätti hakea Safetumille nähtyään avoimen työpaikkailmoituksen netissä. Hän oli ollut jo pidempään kiinnostunut turvallisuusalasta, ja Safetumilla hän pääsisi toteuttamaan tätä haavettaan. Syksyllä Kristofferilla tuleekin jo vuosi täyteen Safetumin teknisenä turvallisuusasiantuntijana.

Kiinteistöhuollossa työskennellessään Kristoffer näki paljon korjaamattomia riskejä ja kiinteistöissä sattuneita tulipaloja. ”Halusin päästä vaikuttamaan suoraan kiinteistöjen turvallisuuteen, ettei tällaisia vahinkoja pääsisi tapahtumaan”, Kristoffer toteaa. Safetumilla hän onkin päässyt tekemään käytännön työtä kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen edistämiseksi.

Teknisen asiantuntijan työtehtäviin kuuluvat muun muassa palo-osastointikartoitukset, palokatkojen asennukset, väestönsuojien tarkastukset ja käyttöönottosuunnitelmien laatiminen. Kristofferin tyypillinen työpäivä sisältää asiakkaiden kontaktointia, töiden suorittamista kohteilla ja lopuksi raportointien koostamista asiakkaalle.

”Pidän siitä, että pääsen suunnittelemaan omat työpäivät ja -viikot ja päättämään, missä järjestyksessä teen mitkäkin työt”, Kristoffer sanoo kertoessaan työnsä parhaista puolista. ”Safetumilla on myös aidosti huomioonottava ja tiivis työyhteisö, jossa keneltä tahansa voi kysyä apua, kun sitä tarvitsee”, Kristoffer jatkaa. Lisäksi hän mainitsee, ettei ole aiemmilla työpaikoillaan törmännyt niin aktiiviseen sisäiseen kommunikointiin erilaisten viikkopalaverien ja kuukausikatsausten muodossa.

Kristofferin tulevaisuuden tavoitteena on vielä kouluttautua lisää turvallisuusalalla, ja päästä siten edistämään kiinteistöjen turvallisuutta entistäkin paremmin.

Kiinnostuitko Safetumista työnantajana? Katso avoimet työpaikkamme täältä.