17.5.2022

Miro Heikura, Turvallisuus­asiantuntija

Safetumin Uratarinoissa pääsemme tutustumaan paremmin safetumilaisiin ja heidän urapolkuihinsa. Pääset esimerkiksi kuulemaan, millainen on tyypillinen työpäivä Safetumilla ja mikä safetumilaisten mielestä on parasta heidän työssään.

Miro Heikura aloitti Safetumilla Turvallisuusasiantuntijana vuosi sitten valmistuttuaan turvallisuusalan tradenomiksi Laurean ammattikorkeakoulusta. Miro on ensimmäisen vuotensa aikana Safetumilla päässyt tutustumaan hyvin laajasti paloturvallisuuden eri asiantuntijatehtäviin. Hänen pääasialliset tehtävänsä liittyvät kuitenkin pelastussuunnitelmien ja riskitarkastusten tekoon, jossa hän on päässyt vuoden aikana kehittymään paljon. ”Jokainen kohde on aina erilainen, mikä tuo niin vaihtelevuutta työpäiviin kuin myös monipuolista kokemusta itselle”, Miro kertoo työnsä parhaista puolista.

Työn parhaiksi puoliksi Miro lisää myös vaikuttamismahdollisuuden oman työviikon suunnitteluun. Maanantaisin hän aloittaa viikkonsa käymällä kohdelistan läpi ja suunnittelemalla työjärjestyksen. ”Ehdottomasti parasta tässä työssä on kuitenkin päästä kertomaan asiakkaille paloturvallisuudesta ja sitä kautta olla vaikuttamassa parempaan paloturvallisuuteen kiinteistöissä”, Miro toteaa.

Miro onkin aina ollut kiinnostunut paloturvallisuudesta. Tehdessään harjoitteluaan ammattikorkeakoulussa Miro kuuli paloturvallisuusasiantuntijan tehtävistä. Valmistuttuaan hän aloitti etsimään asiantuntijatehtäviä ja törmäsi Safetumilla olleeseen hakuun. Hän on ollut tyytyväinen valintaansa. ”Safetumilla pääsee nopeasti kehittymään ja uusia haasteita tulee jatkuvasti. Lisäksi hyvä työporukka ja -ilmapiiri tekevät työstä mielekästä”, Miro lisää. Hänen tavoitteenaan onkin päästä tulevaisuudessa kehittymään mahdollisimman paljon, mihin hän uskoo saavansa Safetumilla hyvät mahdollisuudet.

Kiinnostuitko Safetumista työnantajana? Katso avoimet työpaikkamme täältä.

7.9.2022

Henna Vuolteenaho, Turvallisuusasiantuntija ja laatukoordinaattori

21.6.2022

Anna Moilanen, Hallinto­assistentti

24.5.2022

Matti Tuohino, Senior Asiakkuus­päällikkö

17.5.2022

Miro Heikura, Turvallisuus­asiantuntija

28.4.2022

Jony Haapaniemi, Turvallisuus­asiantuntija

14.4.2022

Mikko Hyötyläinen, Tekninen turvallisuus­asiantuntija

Safetum turvaa selustasi

Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.
Lue lisää