Mikko Hyötyläinen, Tekninen turvallisuus­asiantuntija

9.5.2023

Mikko Hyötyläinen, Tekninen turvallisuus­asiantuntija

Safetumin Uratarinoissa pääsemme tutustumaan paremmin safetumilaisiin ja heidän urapolkuihinsa. Pääset esimerkiksi kuulemaan, millainen on tyypillinen työpäivä Safetumilla ja mikä safetumilaisten mielestä on parasta heidän työssään.

Safetumin Uratarinat aloittaa Mikko Hyötyläinen, joka toimii Safetumilla Teknisenä turvallisuusasiantuntijana. Hyppäsimme Mikon matkaan mukaan ja kysyimme häneltä muutaman kysymyksen liittyen Teknisen turvallisuusasiantuntijan työhön Safetumilla.

Mikon tyypillinen työpäivä koostuu muun muassa palokatkojen asennuksista, sammutintarkastuksista, opasteiden laitosta ja muista teknisistä tehtävistä. ”Tässä työssä parasta on tehtävien monipuolisuus, sillä kohteet vaihtelevat lähes päivittäin”, Mikko kertoo. Hänen aamunsa alkaakin yleensä taloyhtiön avainten noudolla, jonka jälkeen hän suuntaa kohdekäynnille. ”Joustavuus on myös yksi tämän työn parhaita puolia, kun pystyy itse suunnittelemaan päivän kulun”, Mikko lisää.

Mikko on työskennellyt Safetumilla jo kolme vuotta. Hänen silloinen työkaverinsa vinkkasi hänelle Safetumilla auki olevasta paikasta, ja hakemuksen lähettämisestä menikin vain viisi päivää, kun työsopimus oli jo tehty. Mikko onkin työskennellyt turvallisuusalalla jo yli 10 vuotta, mitä ennen hän toimi rakennusalan maalarina. Alanvaihto on kuitenkin ollut mieleinen, ja nykyään Mikkoa kiinnostaa erityisesti palokatkoihin erikoistuminen.

”Safetum on hyvä työnantaja, joka on kasvanut nopeasti lyhyessä ajassa. Täällä kuunnellaan aidosti työntekijöitä ja kaikki tarpeet hoidetaan viivyttelemättä”, Mikko tiivistää.

Kiinnostuitko Safetumista työnantajana? Katso avoimet työpaikkamme täältä.